ML VEZÉRLŐEGYSÉGEK A RETESZELT MÁGNESKAPCSOLÓKHOZ
 
ML 52   ML 53

Általános jellemzők:
Minden Albright típus kiegészíthető reteszelő funkcióval, amely lehetővé teszi a rövid impulzussal történő bistabil működtetést. A reteszelő funkció alkalmazása nem befolyásolja a mágneskapcsolók egyéb jellemzőit, tulajdonságait. Vezérlésük megoldható közvetlenül, amennyiben működtető feszültség polaritása fordítható, vagy az alábbi egységek segítségével.

 
ML 52 VEZÉRLŐ
 
Az ML52 vezérlő egység a reteszelt mágneskapcsolók "egygombos" vezérlését teszi lehetővé, azáltal, hogy minden gombnyomás hatására automatikusan polaritást vált a kimenetén. Az ML52 a mágneskapcsoló működtető tekercsére maximum fél másodperc széles impulzust ad, megvédve ezzel a tekercset a túlmelegedéstől.
 
ML 53 VEZÉRLŐ
 
Az ML53 vezérlő egység a reteszelt mágneskapcsolók "kétgombos" vezérlését teszi lehetővé, egy be illetve egy ki gomb segítségével. A kimeneti polaritás váltása a gombok felváltott megnyomásával érhető el. Az ML53 a mágneskapcsoló működtető tekercsére maximum fél másodperc széles impulzust ad, megvédve ezzel a tekercset a túlmelegedéstől.
 
FIGYELEM !
 
A bistabil üzemmód jellemzőiből adódóan, - mivel a működtetéséhez ki- és bekapcsoláshoz egyaránt - a reteszelt mágneskapcsolókat csak olyan rendszerekben szabad alkalmazni, ahol a működtető feszültség megszűnése, a működtető tekercs hibája nem okozhat veszélyhelyzetet.

Kérjen részletes adatlapot a kiválasztott típusról. E-mail

© 2005 Acculine Ltd. All rights reserved